Наша рідна школа

Шановні вчителі, батьки та любі наші школярі. Звертаюсь до Вас у скрутну хвилину, але з гарними новинами. Сьогодні спеціалістами будівельної компанії було проведено експертизу будівлі школи. Висновки дуже позитивні бо навчальний корпус майже не постраждав і придатний до навчання дітей після косметичного ремонту. Перехід першого і другого поверху і спортивну залу можливо відновити, зробивши капітальний ремонт. Усі Департаменти і сдужби міста націлені на пошук спонсорів у відбудові школи. Наша рідна школа буде відновлена однозначно. Вже вчора 14.07.2022 року до нас приїздили поляки і запевняли, що будуть допомагати. Не треба слухати недолугі плітки, що школу знесуть її не буде. Я особисто щомісяця буду інформувати Вас про хід відбудови. Наразі з 01.09.2022 року всі школи міста будуть вчитися он-лайн. Запевняю батьків, що усі вчителі будуть вести уроки за розкладом у повному обсязі. Хочу побажати всім терпіння, витримки і миру!

Хочу висловити подяку батькам і випускникам школи, які другий тиждень працюють з педагогічним колективом на відбудові рідної школи. Щиро дякую Вам наші друзі і колеги.

Запрошую усіх бажаючих батьків взяти участь у розборі завалів з понеділка по п ятницю з 9-00 до 13-00 усіх обіймаю, ціную Ваш директор і друг Олександр

Нашій рідній школі бути!

Галерея ""Наша рідна школа""

Подяка батькам і випускникам школи,

Кiлькiсть переглядiв: 1087