Участь у ІІ етапі засідання Школи МИРотворчості

З 2 по 4 квітня 2017 року учениця 8-А класу Комякова Оксана була учасником ІІ етапу засідання Школи МИРотворчості, яке проходило у м.Києві, Пущі-Водиці у Міжнародному центрі дитячої творчості MANLAB.CAMP, щоб опанувати нові знання, які допоможуть школярам стати справжніми миротворцями.

Проект реалізовувався спільно з Малою Академією Наук, Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Miжнародною програмою «AVP» (Альтернатива насильству) в Україні» та Благодійною фундацією «Дитина дії та любові».

«Тема збереження миру важлива завжди. Мир потрібен нам і сьогодні, і завтра. Тільки за умови мирного існування ми зможемо розвиватися, спілкуватися, планувати та здійснювати свої мрії. Кажучи просто – бути щасливими. А ті, хто розпалює конфлікти, сварки, протиріччя, псують не тільки життя оточуючих,але й своє. Рано чи пізно це стає зрозумілим. Але, на жаль, частіше за все – пізно.

Тому вважаю, що вміння вести діалог, вирішувати конфлікти, налагоджувати відносини (тим самим підтримуючи чи відроджуючи мир) – це те, чому потрібно навчати сучасну людину, починаючи з її появи на світ і протягом всього життя. Адже мирне життя – це найцінніше, що в нас може бути.»

Комякова Оксана

Детальніше http://man.gov.ua/ua/news/academy_news/vzaemodiya--iz--suspilstvom-br-uchasniki-shkoli-mirotvorchosti-zakinchili-drugiy-etap-navchannya

/Files/images/2016_2017/kartinki/origin_189j9v37368.jpg

/Files/images/2016_2017/kartinki/origin_n025bv1moq4.jpg

/Files/images/2016_2017/kartinki/origin_98sycx028h2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196