ПРОЙТИ ТЕСТ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Шановні абітурієнти! Дорогі батьки випускника!

Якісні матеріали для підготовки, чітка методика опрацювання тем, корисні поради та професійна підтримка вступника – з Програмою «Абітурієнт-2010»!

З нами Ви навчаєтеся свідомо!

Визначте предмети, потрібні Вам для вступу. Зрозумійте: аби скласти зовнішнє незалежне оцінювання, слід ретельно повторити навчальний матеріал і потренуватися виконувати тестові завдання. Зосередьтеся на завданнях, створених спеціально для Вас у форматі реального тестування.

Почніть з діагностичного тесту з обраного Вами предмета. Перегляньте результати своєї роботи. Прочитайте докладні відповіді до завдань і покликання на рекомендовану літературу. Почніть ретельно працювати.

З нами Ви навчаєтеся системно!

Протягом навчального курсу отримуйте тематичні тести, складені за програмою зовнішнього незалежного оцінювання. Виконуйте всі завдання, перевіряйте відповіді й опрацьовуйте призабутий матеріал.

Програма «Абітурієнт-2010» побудована так, що всі навчальні предмети складені з тематичних модулів. Відповіді на тести систематизовані й легко запам’ятовуються. Тренуйтеся та здобувайте більше досвіду в тестуванні. Контролюйте свій рівень, стимулюйте себе до навчання.

З нами Ви навчаєтеся індивідуально!

Готуйтеся з Програмою «Абітурієнт-2010», коли Вам це зручно, і стільки, скільки необхідно. Переглядайте опрацьований матеріал та обирайте оптимальний темп роботи. Працюйте вільно та з насолодою.

З нами Ви навчаєтеся кваліфіковано!

Усі матеріали Програми «Абітурієнт-2010» складені найкращими фахівцями у форматі тестів зовнішнього незалежного оцінювання за специфікаціями Українського центру оцінювання якості освіти.

Ми не пропонуємо Вам тестів ЗНО минулих років!
З нами Ви маєте можливість скласти зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів!

Детальну інформацію про підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання з програмою «Абітурієнт-2010» Ви можете отримати у розділах Курси та Довідка.

Отже починаємо

http://zno.osvita.net

Кiлькiсть переглядiв: 216