Повернутися до звичайного режиму

Шкідливі звички

27 січня учні 9-11 класів, 7 лютого учні 7 -8 класів стали учасниками бесіди про шкоду наркотиків яку проводила представник фонду порятунку дітей і підлітків України від наркотиків, харківської міської громадської організації, Ірина Борисівна.
Основною і єдиною метою зустрічей з учнями є припинення поширення наркоманії серед дітей і підлітків, а головним завданням - найбільша кількість здорових і благополучних дітей, які не вживають наркотики.
Фонд є громадським помічником всім тим, хто спрямовує свої зусилля на оздоровлення нашого суспільства та пропагує здоровий спосіб життя. Робота нашої школи спрямована на збереження і зміцнення здоров'я. Для того щоб бути здоровим, необхідно обходити стороною шкідливі звички (алкоголь, наркотики, куріння) робити зарядку, займатися спортом. Здоров'я - це головна цінність людини.

/Files/images/lektsii/DSCN6607.jpg/Files/images/lektsii/DSCN6610.jpg/Files/images/lektsii/DSCN6614.jpg/Files/images/lektsii/DSCN6621.jpg/Files/images/lektsii/DSCN7113.jpg/Files/images/lektsii/DSCN7114.jpg/Files/images/lektsii/DSCN7120.jpg/Files/images/lektsii/DSCN7123.jpg/Files/images/lektsii/DSCN7128.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 284