Педагогічний колектив та учні ХЗОШ № 78 вітають з перемогою у районному турі Всеукраїнського конкурсу „Учитель року-2013”

Сучасній школі потрібен учитель, котрий працює в форматі творчих пошуків, що ґрунтуються на здобутках традиційної методики й включають інноваційні елементи, новаторство.

Одним із ефективних шляхів розвитку педагогічної компетентності, творчої ініціативи учителів є їх участь у конкурсах професійної майстерності.

Безумовно, найпрестижнішим для вчителя є конкурс «Учитель року». Всі – учасники, призери і, тим паче, переможці – отримують новий статус. Участь у цьому конкурсі є можливістю заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо і впевнено йде на професійний ринг. Цьогоріч у конкурсі приймали участь вчителі нашої школи і стали лауреатами та переможцями.

Педагогічний колектив та учні ХЗОШ № 78 вітають з перемогою у районному турі Всеукраїнського конкурсу „Учитель року-2013” у номінації „Фізика” учителя фізики Шафранська Людмилу Петрівну.

Щиро вдячні за вашу професійну майстерність!!!

/Files/images/uchitel_goda/DSCN6810.jpg/Files/images/uchitel_goda/DSCN6813.jpg/Files/images/uchitel_goda/DSCN6923.jpg/Files/images/uchitel_goda/DSCN6832.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 284