Повернутися до звичайного режиму

Тільки зареєстровані абітурієнти зможуть за потреби внести зміни до своїх реєстраційних даних.

Продовження реєстрації на ЗНО не буде. Навіть для "мажорів"

– Попри думку певних представників суспільства щодо можливості порушити терміни реєстрації задля кількох осіб, маю зазначити, що всі дії Українського центру оцінювання якості освіти відповідатимуть вимогам нормативних документів у сфері зовнішнього незалежного оцінювання, – наголосила директор УЦОЯО Ірина Зайцева. – Тому закликаю абітурієнтів та їхніх батьків уже сьогодні потурбуватися, аби майбутній абітурієнт вчасно подав реєстраційні документи. Жодних винятків не буде.

Нагадаємо, що реєстраційні документи для проходження ЗНО в 2013 році абітурієнти зможуть подати до 5 березня (дата відправлення визначається за поштовим штемпелем). До 19 березня зареєстровані абітурієнти зможуть за потреби внести зміни до своїх реєстраційних даних.

Ірина Зайцева зауважує, що внести зміни зможуть лише ті абітурієнти, які зареєструвалися у межах встановленого терміну. У зв’язку з цим не варто відкладати реєстрацію на останні дні. Адже таким чином, враховуючи необхідність певного часу для надсилання поштових відправлень, абітурієнти втрачають змогу, наприклад, змінити перелік навчальних предметів.

http://pedpresa.com/zno/prodovzhennya-rejestratsiji-na-zno-ne-bude-navit-dlya-mazhoriv/

Кiлькiсть переглядiв: 119