З 20 лютого по 20 квітня 2012 р. оголошено ІV-й Всеукраїнський конкурс «МОЛОДЬ ТЕСТУЄ ЯКІСТЬ».

  • ІV-й Всеукраїнський конкурс «Молодь тестує якість» на кращу учнівську роботу в рамках впровадження навчального курсу “Основи споживчих знань” (далі - Конкурс) ініційований Благодійною організацією «Центр споживчих ініціатив», ПАТ "Бель Шостка Україна", проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та за партнерства «Фокстрот. Техніка для дому».

    Мета Конкурсу – підвищення обізнаності шкільної молоді в питаннях реалізації прав споживачів, формування навичок орієнтації на сучасному ринку товарів та послуг, виховання грамотної споживчої поведінки та культури, виховання громадянської позиції та впливу на якість життя в контексті європейських стандартів.

    У Конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 12-17 років (7-11 класи).

  • Ви можете завантажити інформацію про ІV–й Всеукраїнський конкурс «Молодь тестує якість» на порталі споживача – www.consumerinfo.org.ua , сайті БО «Центр споживчих ініціатив» - www.cic.in.ua та на сайті Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України - www.ime.edu-ua.net


    - ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ ІV-го Всеукраїнського конкурсу «Молодь тестує якість»

Кiлькiсть переглядiв: 286