Повернутися до звичайного режиму

Оголошується Всеукраїнський конкурс «Ми господарі Євро – 2012»

Конкурс триватиме з 20 січня до 12 червня 2012 року. Програма Конкурсу складається з різноманітних конкурсів і вікторин, об’єднаних темою футболу. Результати проміжних етапів та загальні підсумки будуть оприлюднені на сайті «Щоденник.ua» та на сторінках газети «Освіта України».

Користувачі мережі мають можливість проявити себе у різноманітних конкурсах, вікторинах і фотоквестах, об’єднаних темою ЄВРО-2012.

Футбольна вікторина

Цілих п’ять місяців поспіль з 20 січня по 6 червня для справжніх знавців футболу буде проходити вікторина, що складатиметься з 5 етапів.

- Тема 1-го етапу (20.01. – 06.02.) – історія Чемпіонату Європи з футболу.

- 2-й етап вікторини (06.02. – 06.03.) буде проходити у вигляді питань про правила футболу.

- 3-й етап (06.03. – 06.04.) присвячений найкращим футболістам – учасникам Чемпіонату Європи.

- На 4-му етапі (06.04. – 06.05.) учасникам вікторини необхідно дати правильні відповіді про перебіг Чемпіонату Європи у 2012 році.

- І нарешті в центрі 5-го етапу (06.05. – 06.06.) будуть цікаві випадки та курйози з історії Чемпіонату Європи.

Переможець місяця отримає офіційний м’яч Чемпіонату «Tango-12» з автографом улюбленого футболіста, а переможцю всієї вікторини дістанеться футбольна екіпіровка.

Конкурс «кричалок»

Справжні футбольні фанати можуть взяти участь у конкурсі «кричалок», що проходитиме на порталі «Щоденник.ua» з 20 січня до 6 лютого 2012 року. Для участі необхідно створити слоган/пісню/вірш для підтримки національної збірної України з футболу. Найкращі «кричалки» принесуть своєму творцеві чудові подарунки.

Конкурс презентацій України

Вже в червні Україна зустрічатиме мільйони вболівальників з різних країн світу. Користувачі «Щоденник.ua» мають можливість розказати їм про нашу країну, створивши українською або англійською мовами презентацію України у текстовому/аудіо/відео форматі. Конкурс триватиме з 6 лютого по 6 березня 2012 року.

Конкурс презентацій міст України

З 6 березня і по 6 квітня 2012 року триватиме конкурс презентацій міст України, які приймають ЄВРО-2012. Як і в попередньому конкурсі, учасникам необхідно в текстовому/аудіо/відео форматі українською або англійською мовами створити презентацію міст України, що на своїх стадіонах прийматимуть учасників Чемпіонату Європи.

Фотоквест

Спеціально для тих, хто не уявляє свого життя без футболу та фотографування, на порталі «Щоденник.ua» з 6 квітня розпочнеться фотоквест, учасникам якого необхідно створити оригінальну фотографію на фоні футбольних споруд свого населеного пункту. Прийом фоторобіт закінчиться 6 травня 2012 року.

Конкурс екскурсоводів

З 6 травня по 6 червня 2012 року проходитиме конкурс екскурсоводів. Учасникам конкурсу необхідно розробити туристичні маршрути для зарубіжних гостей під час їхнього перебування в Україні. Роботи на конкурс прийматимуться у текстовому/аудіо/відео форматі українською або англійською мовами.

Учасники, що посядуть у конкурсах 1, 2 та 3 місця, отримають чудові призи: футболки, м’ячі, бутси, книги та багато інших цінних подарунків.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати завітавши до спільноти конкурсу. Конкурсні роботи та питання щодо участі можна відправляти на електронну адресу euro2012@company.shodennik.ua. В полі «Тема» потрібно вказати назву конкурсу. Конкурсна робота надсилається в прикріпленому файлі. В листі необхідно надати наступну інформацію про учасника:

- Вікова категорія;

- Назва конкурсної роботи;

- ПІБ учасника;

- Назва населеного пункту;

- Назва навчального закладу;

- Посилання на його сторінку на сайті «Щоденник.ua»;

- Адреса електронної пошти.

Вболівайте разом з «Щоденник.ua»! Ми з нетерпінням чекаємо на ваші роботи! Пам’ятайте, справжніми чемпіонами стають лише ті, що прагнуть перемоги та впевнено йдуть уперед! Щасти вам!

Джерело: " Щоденник"

Кiлькiсть переглядiв: 502