30 листопада завершується реєстрація на пробне ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти 30 листопада завершать реєстрацію осіб, які бажають пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році

Регіональними центрами оцінювання якості освіти завершується реєстрація майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрацію учасників буде завершено 30 листопада о 24.00.

Зазначимо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень є добровільним тестуванням осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів і виявили бажання ознайомитися із процедурами проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головною метою проведення пробного ЗНО є надання учасникам можливості ознайомлення з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефективного використання часу на тестуванні.

Кожен зареєстрований учасник матиме можливість скласти пробні тести не більше, як з двох предметів за власним вибором у відповідності з графіком проведення пробного ЗНО, що буде проведено у дві сесії.

24 березня регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть пробне тестування з української мови і літератури, біології, фізики, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов. Відповідно 31 березня абітурієнти матимуть можливість пройти пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.

Предмети пробного ЗНО абітурієнт має обрати самостійно під час реєстрації.

Пробне тестування є платним. Вартість одного тестування 84 грн. Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Детальні інструкції щодо реєстрації на пробне ЗНО-2012 опубліковані у відповідних розділах сайтів регіональних центрів оцінювання якості освіти, що присвячені темі пробного тестування.

Посилання за темою:

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 29.11.2011

Кiлькiсть переглядiв: 265