Сьогодні наша школа гостинно відчинила свої двері першокласникам та всім своїм учням

1 Вересня! У кого з нас не викликає хвилювання і трепету цей день? Сьогодні наша школа гостинно відчинила свої двері першокласникам та всім своїм учням для проведення святкової лінійки. Перший у 2011-2012 навчальному році дзвінок покликав за парти 735 учнів школи.

З нагоди Дня знань учнів школи привітав Сергій Петрович Голуб – начальник комітету у справах сім’ї , молоді та спорту по Комінтернівському району департаменту у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міської ради .

Побажала міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань,Олена Іванівна Корсун методист управління освіти Комінтернівського району Харківської міської ради

Сьогодні, в це чудове свято, перед далекою дорогою в прекрасну Країну Знань, зі словами напутньої промови до всіх учнів і вчителів нашої школи звернувся директор Бендюк Олександр Анатолійович. Передзвін дзвоника нагадає учням, що настає новий навчальний рік, і час братися за підручники. А дітей, які вперше переступають пороги шкіл, запросить до своїх володінь цікава Країна знань, яка навчить їх розуміти життя і пізнавати навколишній світ.
Ми вітаємо вас з цим чудовим днем і бажаємо вам згадати про найважливіше: про мудрість у житті. Нехай в житті вас і ваших дітей завжди буде місце знанню, мудрості, які допомагають справлятися з життєвими негараздами.

/Files/images/September 1/DSC00405.JPG/Files/images/September 1/DSC00409.JPG/Files/images/September 1/DSC00388.JPG/Files/images/September 1/DSC00371.JPG/Files/images/September 1/DSC00376.JPG/Files/images/September 1/DSC00428.JPG/Files/images/September 1/DSC00484.JPG/Files/images/September 1/DSC00505.JPG/Files/images/September 1/DSC00509.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 324