Конкурс дитячого малюнку на тему: “Жили-були дівчинка і хлопчик, і вони хотіли разом зробити світ кращим…”.

Міністерство інформує про те, що з метою популяризації та впровадження ідеї ґендерної рівності серед дітей Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує щорічний конкурс дитячого малюнку на тему: “Жили-були дівчинка і хлопчик, і вони хотіли разом зробити світ кращим…”.

Зазначений захід проводиться в Україні вчетверте, і щороку серед переможців міжнародного туру конкурсу були діти з України.

До участі в конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів віком від 8 до 10 років.

Для участі в конкурсі необхідно до 20 травня 2011 року надіслати малюнки за адресою: вул.Хрещатик, 29, кв.48, м.Київ, 01001. Дитячі роботи мають бути оформлені на папері форматом А4. На звороті малюнку зазначаються прізвище, ім’я, клас та адреса навчального закладу.

Визначені конкурсною комісією кращі 10 робіт будуть направлені до Брюсселю для участі у фіналі конкурсу, результати якого оголошуватимуться у кінці червня ц.р. Призовий фонд конкурсу складає 1000 євро.

Просимо інформацію про міжнародний конкурс дитячого малюнку довести до відома керівників та учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, сприяти участі в ньому дітей.

Детальніша інформація про умови конкурсу − за телефоном: 0(44) 278-33-76, електронна адреса: pr@cwrights.com.ua (контактна особа − Анастасія Троцька).

Голова комісії з реорганізації Міністерства
Б.М. Жебровський

Джерело /Острів знань/

Кiлькiсть переглядiв: 80