Повернутися до звичайного режиму

Вітання з 8 березня!

Якими можуть бути поздоровлення

до 8 березня? /Files/images/otkriti_uroki_8marta (1).jpg

Звичайно ж, ви скажете подарунки.
Але теплі слова, які доповнюють подарунок - вінчають поздоровлення до 8 березня.

Сьогодні в нашій школі лунало дуже багато побажань, теплих і ніжних слівна адресу наших винуватиць свята.

Актова зала, як і вся школа, були прикрашені кольровими кульками та вітальними плакатами.

/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09438.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09432.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09422.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09430.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09434.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09428.JPG/Files/images/Газеты 8 марта/DSC09427.JPG

- До концерту готувалися всі ! Гарно і святково виглядали наші вчителі сьогодні. Ми дуже любимо їх, тому старалися, щоб все вдалося якнайкраще. - Говорять учасники вистави.../Files/images/fedot_strelec (1).jpg "Про Федота-стрельца" Жил на белом свете Федот-стрелец, удалой молодец. Был Федот не красавец, не урод, не румян, не бледен, не богат, не беден. А вот у царя... (смотрите сами)

Щодо вистави , то мені здається, що сподобалося всім))).

Нехай тендітні пахощі троянд
Навіють щастя, ніжність і кохання,
Хай здійснює бажання зорепад
І втілює у дійсність сподівання!
Хай Вам вдається все - вдень і вночі,
Хай очі посміхаються натхненно,
І смак життя, і молодість душі
Нехай для Вас тривають нескінченно!
А пам’ятаєте легенду? Створив Бог чоловіка. Звичайно, йому було дуже нудно одному , і тоді Господь вирішив створити і жінку. Проблема була в тому, що весь людський матеріал пішов на чоловіка. Тоді бог взяв кілька яскравих променів сонця, всі чарівні фарби зір, задумливий смуток місяця, красу лебедя, грайливість кошенят, граційність газелі, ласкаве тепло хутра, притягуючу силу магніту. Змішав все разом, а потім додав туди: холодне мерехтіння зірок, впертість віслюка, в’їдливість мухи, зажерливість акули, ревнивість тигриці, сміливість пантери, кровожерливість п’явки, отруйність змії, дурман опіуму, безпощадність стихії. Все це змішав, оформив фігуру і вдихнув у неї життя. Як наслідок вийшла жінка. Цю жінку Бог передав чоловікові і промовив: “Бери її такою і не намагайся переробити, блаженствуй з нею все життя і терпи муки від неї до самої смерті”.
Кiлькiсть переглядiв: 931