Увага ! «Епідемія доброти».

17-го лютого 2011 року з нагоди Міжнародного дня спонтанного прояву доброти в нашій школі розпочнеться захід «Епідемія доброти», що проводиться шкільним самоврядуванням.
Міжнародний день спонтанного прояву доброти «Це мало відоме свято , дуже потрібне нашому суспільству. В цей день потрібно показати людям, що навіть щирою посмішкою, гарним словом, незначною допомогою можна зробити атмосферу приємнішою і кращою. Добрі і красиві вчинки у цей день в серцях дітей і дорослих пробудять іскорки , які будуть дарувати добро щодня »

Культмасовий сектор шкільного самоврядування пропонує приклади добрих справ, які ви можете зробити у цей день (та й не тільки в цей): /Files/images/Den_dobroti (2).jpg
- Зробити своїми руками листівку і послати поштою друзям, які її не чекають (Навіть якщо ви щодня спілкуєтеся по Інтернету або телефону. Або навіть якщо живете в сусідніх будинках.)
- Зателефонувати друзям і родичам в інше місто. Їм буде приємно.
- Допомогти перейти через дорогу літній людині.
- Допомогти донести важку сумку бабусі (з магазину до будинку).
- Поступитися місцем у транспорті.
- Посміхнутися перехожому ("Естафета усмішок") і привітати його.
- Притримати двері під'їзду.
- Допомогти молодій мамі винести коляску.
- Ввічливо чи лагідно поговорити з пенсіонером,який Вам зустрівся.
- Зібрати одяг, з якого ви вже виросли, речі і дитячі іграшки, привести їх в порядок і роздати тим, хто цього потребує (Дитячі будинки, незаможні родини, бездомні, можна віднести до церкви.)
/Files/images/Den_dobroti (1).jpg- Зробити годівницю для птахів,погодувати пташок чи тваринок у найближчому парку.
А якщо в цьому списку не знайшлося справи, яка Вам до душі, придумайте її самі.


У рамках акції «Епідемія доброти» передбачено також, що учні роздаватимуть картки "Посміхнись".Учителям, кухарям, прибиральницям, медичним працівникам, взагалі усім, хто заслуговує на подяку, будуть вручати картки «Дякую» та ін..

Цей захід має стати поштовхом до гарних, добрих справ кожного учня . У той день відбуватиметься багато різних акцій, спрямованих на привернення уваги людей до гарних вчинків.

/Files/images/Den_dobroti (4).jpg

«Доброта -це те, що може побачити сліпий і почути глухий»

Кiлькiсть переглядiв: 396