До дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

13 – 14 грудня відбулися. виховні години під гаслами : «Ваш подвиг у Чорнобилі навічно в пам’яті народу» , « Чорнобиль біль народу». Старшокласники підготували тематичні доповіді. Редколегії усіх класів випустили листівки, газети. В день вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС до школи були запрошені учасники ліквідації.

Бурсін Геннадій Іванович розповів учням 3Б класу про найбільшу катастрофу в історії людства:

/Files/images/IMG_0999.jpg

- Він розповів про людей, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які своєю працею, своїм подвигом, ціною втрати свого здоров'я, а для деяких, ціною життя, зупинили розповсюдження аварії на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС, змогли локалізувати зруйнований реактор, уклавши його в бетонний "Саркофаг". Майже півроку тривав цей жертовний акт "ліквідаторів". Саме так назвали у народі героїв, які на очах всього світу здійснили колективний подвиг.

/Files/images/IMG_1004.jpg

/Files/images/IMG_1007.jpg

/Files/images/IMG_1006.jpg

/Files/images/IMG_1008.jpg

/Files/images/IMG_1011.jpg

/Files/images/IMG_1015.jpg

/Files/images/IMG_1001.jpg

/Files/images/IMG_1014.jpg

ніхто й не здогадувався, що 26-ий квітневий весняний день назавжди буде вписаний чорними літерами в історію нашої країни, що про невеличке місто Чорнобиль дізнається все людство, а родюча чорнобильська земля стане «зоною», непридатною для життя місцевістю..........

Кiлькiсть переглядiв: 443