Прибирання листя - символ осені в місті.

Міські зелені насадження подовж вегетаційного періоду отримують цілий комплекс забруднювачів з повітря, які проникають в листя і із забруднених ґрунтів і вод, вихлопні гази машин зокрема, сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів.

Тому прибирання листя давно вже стало символом осені в місті.

Сьогодні у нашій школі стартував екологічний марафон по виконанню державної програми "Екологічна освіта і виховання учнів" .

До участі в заходах екологічного марафону були залучені учні, класні керівники, вчителі предметники , керівники гуртків а також техпрацівники.

Екологічний марафон розпочався з проведення лінійки: «Люби і знай свій рідний край» та ін.Тематичні класні години, бесіди, години спілкування на теми природоохорони для учнів різного шкільного віку.

Під час проведення екологічного марафону робота спрямована на підвищення обізнаності учнів школи з екологічним становищем своєї місцевості.

Екологічний десант - парк Артема (завітайте до фотогалереї)

/Files/images/IMG_0635.jpg/Files/images/IMG_0615.jpg/Files/images/IMG_0614.jpg/Files/images/IMG_0617.jpg/Files/images/IMG_0634.jpg/Files/images/DSC09006.JPG/Files/images/DSC09007.JPG/Files/images/DSC09016.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 297