Повернутися до звичайного режиму

Районий профільний табір відпочинку з денним перебуванням „Орієнтир” Комінтернівського району

Участь у Дні захисту дітей районого профільного табору відпочинку з денним перебуванням „Орієнтир” Комінтернівського району м. Харкова.

Ефективним профілактичним заходом щодо дитячої безпритульності, жебракування та бездоглядності організовано районий профільний табір відпочинку з денним перебуванням „Орієнтир” для дітей схильних до правопорушень та для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. В таборі дозвіллєві заходи поєднуватимуться з профілактичними, освітніми: екскурсії в музеї Харкова, історичними місцями першої столиці, відвідування клубів при ЦДЮТ Комінтернівського району, басейну..

/Files/images/#орієнтир.JPG/Files/images/##орієнтир.JPG

Сьогодні 1 червня oсновний святковий захід було проведено в парку ім. Артема. Участь в цьому святі прийняли більш 800 дітей із районних профільних та шкільних таборів відпочинку. Для таборів було представлено концертну програму, продемонстровано культурні традиції різних народів і національностей, які проживають сьогодні на Харківщині , проведено конкурси…. Вихованці табору відпочинку з денним перебуванням «Орієнтир» дуже гарно провели день…


/Files/images/####ориентир.JPG

/Files/images/#P080610_11.00.jpg/Files/images/#P080610_11.01.jpg/Files/images/#P080610_11.03.jpg/Files/images/#P080610_11.08.jpg/Files/images/#P080610_11.11.jpg

Напевно не помилимося, сказавши, що плавання - один з найбільш доступних і корисних видів спорту. Ми отримуємо величезне задоволення від купання. Більш того, відвідування басейну просто необхідне дітям, оскільки дитячий організм швидше і гармонійніше розвивається в рідній для нього стихії - воді.
Басейн - кращі ліки для дітей, схильних до простудних захворювань. У порівнянні з «сухопутними», «водні» діти менше хворіють, легше переносять зимові морози і погодні зміни.

Нарешті, басейн - це ще і загартовування, про користь якого тепер, знає кожен.
Вихованці районого профільного табору відпочинку з денним перебуванням „Орієнтир” Комінтернівського району після смачного сніданку тричі на тиждень відвідують басейн...

/Files/images/##ABCD0014.JPG/Files/images/##DSC07985.JPG

Вихованці табору відпочинку " Орієнтир" на базі кабінетів інформатики ХЗОШ № 78 навчаються працювати з сучасною комп’ютерною технікою, де є можливість використати величезний потенціал комп'ютерної індустрії.


/Files/images/##ABCD0015.JPG

Шкільний стадіон став ареною захоплюючих поєдинків - змагань з міні-футболу серед "Орієнтирівців"

/Files/images/##DSC07991.JPG/Files/images/##DSC07998.JPG/Files/images/##DSC08002.JPG

Центром соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді Комінтернівського району організовано відеолекторій " Скажімо палінню - ні" " За здоровий спосіб життя" який провів волонтер Ачкасов О.П.

/Files/images/DSC08028.JPG/Files/images/##DSC08024.JPG

З метою створення додаткових умов для реалізації права дітей на заняття фізичною культурою і спортом та підвищення рівня фізкультурно-оздоровчої роботи вихованці "Орієнтиру" взяли участь у спортивно-масовому заході під назвою "Веселі старти", в клубі "Гармонія. після змагань діти з задоволенням пограли в теніс...

/Files/images/## 06.15.gif/Files/images/## 06.15 2010.gif

Два останніх тижні "Орієнтиром" хвилями котилася новина: «А ви чули?» – «Чули». – «Йдемо?» – «Обов'язково!» Іноді вклинювалися варіації: «Ой, як чудово!», «Нарешті знову!». Знову басейн: де є можливість оздоровитися вихованцям .

/Files/images/ABCD0014.JPG

З окремою групою учнів ТВ " Орієнтир" психологи Шамаєва О.О. ХЗОШ № 68,Лубчук Ю.М. ХЗОШ № 60, працювали за програмою "Рівний - рівному" провели модуль Спілкуємося і діємо за темою " Я +інші"

/Files/images/#### 01 (3).jpg

/Files/images/#### 01 (2)77.jpg

/Files/images/#### 01 (8).jpg

/Files/images/#### 01 (6).jpg

/Files/images/#### 01 (7).jpg

/Files/images/#### 01 (9).jpg

Агресія, злочинність і насильство – явища, які підсилила криза – нині примушують більше уваги приділяти власній безпеці. А отже – поради фахівця у цій сфері нині актуальні. Про те, як уникнути небезпеки, як діяти у тривожній ситуації, розповів та привів приклади вихованцям ТВ "Орієнтир" Володимир Вікторович ,тренер клубу " Гном" .

/Files/images/##0ABCD0017.JPG/Files/images/##1DSC08111.JPG/Files/images/##2ABCD0016.JPG/Files/images/##5DSC08138.JPG/Files/images/##6DSC08140.JPG/Files/images/##7DSC08148.JPG/Files/images/##8DSC08124.JPG/Files/images/##9DSC08126.JPG

/Files/images/##4DSC08115.JPG

/Files/images/##10DSC08152.JPG

17 червня відбулося урочисте закриття районного профільного табору відпочинку з денним перебуванням „Орієнтир” для дітей, схильних до правопорушень, загальноосвітніх навчальних закладів Комінтернівського району на базі клубу « Атлет» Перед учорашніми « Орієнтирівцями» з напутніми словами виступила заступник начальника служби у справах дітей Комінтернівської районної в м. Харкові ради Копиця Н.Г. . Вихованці « Орієнтиру» прийняли участь в атлетичному триборстві.

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ

/Files/images/###Дембель.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 349