табір «Веселка»

У школі №78 щороку стартує літній оздоровчий пришкільний табір відпочинку «Веселка».Ось і цього літа тут відпочиває 260 дітей віком від 6 до 13 років.

«Табір – це соціальна група, в якій дитина повинна здобути свій життєвий досвід. Табір – це можливість відчути межі іншої людини і свої власні. Головною місією виховної роботи табору є сприяння фізичному, творчому, духовному та інтелектуальному розвиткові дітей.Складовими життєдіяльності табору з денним перебуванням традиційно є оформлення приміщень, робота гуртків, охорона життя і здоров’я дітей тощо.
Тут –загальний стенд із інформацією про режим дня, керівництво та працівників табору, план роботи на всю зміну та щоденний план, меню, розклад роботи гуртків і бібліотеки, вітання зі святами, днями народження, перемогами у конкурсах і змаганнях.Також присутній куточок творчих робіт вихованців табору.

Щоденна робота табору розпочинається з ранкової лінійки, на якій вихованці табору ознайомлювалися з планом роботи на день. Кожного дня діти разом із інструктором з фізвиховання проводятьранкову зарядку у вигляді танцювальної аеробіки, змагання, разом із вихователями та музичним керівником - прогулянки, ігри, свята.

фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 256