Поздоровляємо всіх з міжнародним днем захисту дітей. Дорогі друзі, бажаємо вам, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми! А також вітаємо з першим днем літа, хай воно буде сонячним та незабутнім!!!

Дорогі діти, батьки!
1 червня – світлий, радісний день для всіх діточок та нагода для дорослих нагадати про головне – ми зобов’язані зробити все, щоб кожна дитина в Україні щоденно відчувала турботу, небайдужість до себе і своїх проблем. 2006-й – оголошений Роком захисту прав дитини. Тому цьогорічне свято має особливе значення.
Турбота про кожну дитину, захист її прав, створення достойних умов для її повноцінного розвитку – обов’язок усіх дорослих. Тому саме захист прав дитини є одним з пріоритетних напрямків політики нашої держави!
У цей святковий день хочу побажати усім дітям бути слухняними та розумними, а дорослим – відповідальними та уважними до нашого підростаючого покоління.
Бажаю нашим маленьким громадянам України яскравого дитинства, сяючих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій. Зростайте здоровими, щасливими, зігрітими любов’ю та турботою батьків.

Міністр
Юрій ПАВЛЕНКО Источник: Міністерство України у справах сiм`ї, молоді та спорту

Кiлькiсть переглядiв: 298